Analytics

jueves, 14 de abril de 2016

GLÒRIA INFANTIL I INFORMACIÓ FESTES ALCOI 2016

Comencen a sonar unes notes. L'adrenalina es desborda. El cor es desboca. Els sentiments afloren. Records i emocions s'amunteguen. Mires però no veus al carrer expectant. Conquistar-lo és la missió, el somriure l'arma i el mitjà la llança. El camí de l'èxit comença amb l'arrancà.

Tot va començar el 27 de març amb la Glòria Major i el descobriment del Cartell va ser el punt de partida del mes d'abril. Com a acte preliminar sols queda la Processó del Trasllat de Sant Jordi el xicotet que es farà el diumenge 17 d'abril a les 20:15 desde el Temple de Sant Jordi.

Els prolegomens de Nostra Festa van continuar amb la Glòria Infantil del passat 10 d'abril. Pàgina 66 una volta més va transportar aquest moment arreu del mon amb els seus vídeos. Esperem que el dia 22 d'abril puga fer la retransmissió íntegra de les Entrades en directe, tal i com ve fent desde la desaparició de Canal 9. A falta de televisió pública autonòmica ens conformem amb els mitjans de comunicació que permet hui en dia internet.


Hi ha moltes persones implicades en les Festes d'Alcoi 2016 i els protagonistes absoluts estan ultimant detalls junts als dissenyadors. Aquest any destaquen Luis Sanus, Juan Climent, José Moiña, Julio Ibàñez, Jordi Sellés i Santi Carbonell. El trage del Sant Jordiet 2016 l'ha tornar a fer Juan Climent. El xiquet Juan Anduix Martínez representa al patró en nom de la filà Asturianos.

Francisco Baldó, capità cristià de la filà Mozàrabes estrenarà sobre la seua carrossa una marxa cristiana de José Maria Valls Satorre. El boato tindrà 3 ballets i l'esquadra de negres baixarà amb una marxa cristiana prou clàssica: "Als cristians".

Pedro Luis López, capità moro de la filà Miqueros desfilarà amb la marxa mora "Moros Nazaríes" de José Ibàñez. El boato tindrà 4 ballets i l'esquadra de negres baixarà amb la marxa mora "El kabila", premiada i coneguda per tots. 

Javier Gandia, alférez cristià de la filà Almogàvars desfilarà amb la marxa cristiana "L'aragonés perfecte" dedicada a un fester desaparegut. El boato tindrà 2 ballets i l'esquadra de negres baixarà amb la marxa cristiana "Antebellum" de Francisco Valor.

Fidel Mestre, alférez moro de la filà Xanos desfilarà amb la marxa mora "Voluntat de fer" que portava molts anys oblidada. El boato tindrà 2 ballets i l'esquadra de negres baixarà amb la marxa mora "Jamalajam" que també és d'un compositor de Cocentaina.

En una setmana comencen les Festes de Sant Jordi 2016 i Hiroshi Fujii dirigirà l'Himne de Festes en una Plaça Espanya abarrotada d'alcoyans el pròxim 21 d'abril. L'Ajuntament està promocionant la Trilogia dels Moros i Cristians i ja ha desitjat bones festes a la població.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

El temps en Alcoi.

El Tiempo en Alcoy, Alcoi

Visites